НОЩНИТЕ ПЕРСОНАЖИ НА ВЛАДО КАРАМАЗОВ - 7 пиеси в 7 кадъра

Дата
15.11.2019

Начален час
21:00

Локация
Клуб Грамофон

Трупа
Фондация "Арт проджектс"

Цени на билети

вход СВОБОДЕН


Зимната градина на Клуб Грамофон
вход СВОБОДЕН
 
Oт 7 години в България има Нощ на театрите. Едно по-различно и надяваме се – по-вдъхновяващо за всички вас, one and only време (ден-о-нощ), в което празнуваме Театъра и в което ти променяш играта, а играта промяна теб! Точно тук и точно сега решихме да случим един съпътстващ проект, част от емблематичните „Нощни персонажи“, в който да ви разкажем за 7 пиеси с изразните средства на фотографията и през погледа на един от посланиците ни – Владо Карамазов. В сюжета на фотографиите (чрез обстановката или декоративните елементи) има директна отпратка към нещо много емблематично за всяка от избраните пиеси.
Нашите приятели от Schweppes прегърнаха идеята и в следващите седмици ще споделим с вас 7 фотографски интерпретации на 7 пиеси със специалното участие на един бранд-икона, който със сигурност изисква характер и има отношение към изкуството.
„Включих се в този проект, не само като посланик на Нощта на театрите, но и защото за мен е много важно младите хора да усетят колко близко до тях е театралното изкуство, за да се опитаме да ги приобщим и да засилим интереса им към него. А фотографията може да е това изразно средство, чрез което те да припознаят театъра“ – споделя Владо.
творческа концепция и фотография: Vladimir Karamazov Photography
постпродукция - Emil Andonov - High End Retoucher
типография - Maria Koleva