Откриване изложба "Нощни Персонажи" в бар Петък

Дата
11.11.2019

Начален час
20:00

Локация
Бар ПЕТЪК

Трупа
Фондация "Арт проджектс"

Цени на билети

вход СВОБОДЕН


Изложба "Нощни Персонажи" - Откриване - 11.11.2019, 20:00 ч.
Изложбата ще е в бар ПЕТЪК от 11 ноември до 16 декември 2019.
**************************************************************************
Актьори и творци с пикселизирани фотографии за седмата Нощ на театрите! :)
Нощните персонажи на Диляна Флорентин с добавена реалност ще красят стените на бар Петък от 11 ноември до 16 декември! :)

Заповядайте на 11 ноември, понеделник, от 20:00 часа на откриванетео на фото-изложба "Нощни персонажи"!
За емблематичния за Нощта фотографски проект темата е „Ти промeняш играта. Играта променя теб“. А главни герои в него са едни от най-обичаните лица на българския театър, опера и балет. Нощни персонажи тази година стават Мариус Куркински, Владимир Пенев, Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Деян Донков, Дарин Ангелов, Христо Петков, Ованес Торосян, Деян Ангелов, Ненчо Костов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Луиза Григорова-Макариев, Силвия Петкова, прима балерината Марта Петкова, премиер-солистът Никола Хаджитанев, диригентът Максим Ешкенази и оперната певица Ина Кънчева.
За първи път в историята на Нощта и на проекта кадрите ще имат свое уникално augmented reality, което през ноември ще може да се сканира, активира и сподели в социалните мрежи благодарение на безплатното приложение ArtiVive.
По традиция посланиците на Нощта имат ключова роля в комуникационната кампания чрез проекта „Нощни персонажи“. След шест много успешни и доста мащабни изложби, които се случиха в предишните издания, проектът поднеся нова серия от фотографии, специално заснети от Диляна Флорентин. Тя работи в екип с гримьора Слав Анастасов и с творческата агенция The Smarts.
Специално за седмото издание на театралната Нощ фотографиите са пикселизирани. В тях са хванати лични, емоционални и вдъхновени състояния, в които се показва промяната.

Откриване: 20:00 ч.

Вход: свободен